Monday, January 7, 2013

Terukir di Bintang

"Kesian kamu Yuna takde tahun ni :("

Kak F mesej aku masa tengok AJL.

Ya, AJL, bukan EPL.

"Tu lah, tapi Aizat pun best!" aku balas. Masa tu Aizat tengah perform.

Performance Aizat memang terbaik malam tu.

"Kalau kamu ada misai, macam Aizat la rupa kamu. Haha." Aku tergelak baca mesej dia.

Lalu aku balas, "Ok start esok nak simpan misai!"


Dan malam semalam aku asyik tersenyum sendirian.


* Masa ni first time tengok dan jumpa Yuna. 2008

9 comments:

hae said...

aizat mane?? haha.. ak x tgk benda2 cmnih.. poyo je

AISA. said...

Ahahaha! *tepuk dahi* Angau, lawak.

bawangmerah said...

ok, kita tengok nanti macam mana rupa kamu ! hahaha

kinawa said...

"ini bukan pen untuk cd" haha...

Anoneemus™ said...

Pa'an cute.

Dammit said...

hae,
Tapi ko tengok benda lain. samaaaa jeee

AISA,
*tampar pipi* angau. haha

bawangmerah,
Jangan tengok, nanti Aizat tak boleh cari makan! hehe

kinawa,
:p

Anoneemus,
paan maintain smpai skrg

dal said...

wow. an update.

dal said...

(Wait, aku je baru perasan kau dah start update balik omg hahahha welcome backk fellow yuna fanboy)

Pumpkin Peroz said...

da start simpan belum?