Saturday, January 5, 2013

Imbasan #6


"Aku rasa nak delete semua entri, nak tutup blog," aku text dia, seorang kawan yang dah baca blog ni dari awal.

"Ha? why?" dia balas.

"Sebab life has been so hectic lately. So many things happen around me n aku macam hilang fokus dekat blog (which is part of me, my life, my heart). Electricpopia used to be funny, cool and updated tapi sekarang dah tak macam tu." aku kata, penuh drama.

Lalu dia balas,

"Who stole ur heart?"


30.10.11

12 comments:

bawangmerah said...

rasanya, pernah komen entri ni and i said, "please, don't !"
lebih kurang gitu lah.

eh, tapi.
nak tahu jugak,

who stole your heart now ?

hahaha !

Macy Humaira said...

i was.

now dah quite quite 2 years.

tapi somehow i regretted it.

blog is ly life, m heart. dah heart, center of the heart pulak tu.

tapi. memang regret.

sebab sekarang dah hilang punca.

gagal kait bahasa sendiri.

paling bodoh sebab delete akaun. ah.

penulis.sahaja. said...

engko mengata aku ke apa ni?

Dammit said...

bawangmerah,
Nak tahu? kena terus baca lah :)

Humaira,
Kenapa delete? At least kena simpan utk diri sendiri. Sayang tau. Takpe, benda tu boleh push utk jadi lg creative! kot?

penulis sahaja,
Apit! aku mengata semua yang terasa termasuk aku. hah

Yaya said...

Takpayahlah dilit. Kang aku hari2 emel ko kang.

Dammit said...

Yaya,
Dah delete dah. Cukup lah sekali. haha

hae said...

ak sendiri pon kuciwak bile tgk entry ko x funny cm dlu.. T__T

Dammit said...

hae,
Ok nnt aku post video aku buat lawak, ok?

Cik D said...

Not a chance! Jgn quit. Haha..

Dammit said...

Cik D,
Tak quit, dan tolong jangan quit baca! :p

Cik D said...

of coz takkan quit ;)

Anonymous said...

pls dont dude, rmai silent reader yg kau tak tahu. contohnya aku.