Wednesday, January 30, 2013

Imbasan #9

Sedang menonton sebuah movie yang agak bodoh di cinema, aku cakap dekat kawan sebelah aku tentang hero berbadan tough dalam cerita tu.

"Orang badan tough ni selalunya muka tak handsome kan?"

Sambil mengangguk setuju, dia jawab dengan muka serius,

"Sebab tu lah badan kita tak tough."

Haha, patut lah.

Hero, 31.10.09

6 comments:

karenontheshore said...

orng handsome slalunya kta mrk x handsome kan ... ye dak? haha

Dammit said...

Karen,
kadang-kadang diorang ckp mcmtu dgn harapan org akan balas 'eh, handsome ape?' kot?

Yodd said...

Patut ah ko hensem dol.

Anonymous said...

Tapi The Rock hensem...

>>Aisa

Dammit said...

Yodd,
Dah la handsome, baik pulak tu (tiba2)

Aisa,
Itu special case. Stone cold pun handsome. Haha

Beta Forskning said...

mueh mueh