Monday, February 8, 2016

8 tahun kemudian

Tahun 2008, aku start blogging.

Sampai sekitar tahun 2013 aku stop. Mungkin fokus dah berubah ke arah lain; cari arah tuju lepas habis belajar universiti, kerja, jodoh. Masa depan.

Atau mungkin aku stop blogging sebab blogosfera dah hilang fun, dan tak famous (haha)

It was fun, tahun 2007-2010.

Ramai juga yang memblog zaman tu dah progress to something bigger and greater. Macam, Fynn Jamal, Hanis Zalikha, Yuna.

Tak kurang jugak yang lain, tulis buku dan publish macam Apit, Neem, Akab.

Rindu tulisan Irondanwine, Lucius Maximus, Magenta, Ms.weed, Melayu Minimalis.

Tapi paling rindu, John Hafiz. (Haha)

8 comments:

Fauzan Ahmad said...

kembali

NeemoNeemo™ said...

Dah tua ke?

Ahmad Naeem said...

fuyoo..return to the top of the pops lol

msfeed said...

hahaha. am starting again dengan harapan sudah tak akan 'femes' sampai bila bila! hahaha. dah jemu skrol facebook kot. the feeling of syok sendiri waktu type tanpa di judge sangat best. Sebab orang dah tak baca blog so here I am!! kembali syok sendiri! Hope you are fine. love your blog too!! feedpostcard.blogspot

msfeed said...

oh. msfeed is msweed. haha

inisuha said...

setelah sekian lama.Welcome back!

FatinH said...

been reading since 2009. Please keep on.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)